Een doelgericht sponsorbeleid: hoe zet u dit op?

Een doelgericht sponsorbeleid: hoe zet u dit op?

Een sponsor vinden en behouden is makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt het een en ander bij kijken, maar wat dan precies? Hoe kom je tot een doelgericht sponsorbeleid?

05 Nieuwsbrief

Begin 2016 met een doelgericht sponsorbeleid:

1. Oprichten sponsorcommissie
De juiste mensen, een commissie, een contactpersoon. Dit werkt voor uw vereniging, de sponsor en de continuïteit van de sponsoring het beste.
2. Benaderen sponsoren
Denk van tevoren goed na waarom de sponsor goed aansluit bij uw vereniging en wat uw vereniging de sponsor kan bieden. Dit vergroot de kans op succes.
3. Sponsoring
Welk formaat en welke kleur windscreens biedt u aan? Wat wordt het sponsorbedrag? Voor hoeveel jaar loopt het contract? Zaken om over na te denken.
4. Continuïteit
De windscreen hangt en is betaald. Klaar? Nee, ook nadat het contract is gesloten is het regelmatig communiceren met uw sponsor erg belangrijk.

06 Nieuwsbrief

Op zoek naar een sponsor
Heeft u vragen over de sponsorcommissie en hoe deze het beste ingericht kan worden? Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van sponsoring en windscreens in de tennissport, begeleidt TSPD u hier graag mee.

Van sponsor naar windscreen
TSPD verzorgt gratis de digitale opmaak van de windscreens. Is alles naar wens dan worden de windscreens bedrukt en uiterlijk binnen twee weken na opdracht geleverd. Al jaren zijn wij de nummer 1 in Nederland dus u heeft gegarandeerd de beste prijs en kwaliteit!

Voor meer informatie zie www.windscreens.nl of neem vrijblijvend contact op via 06-53246728.

Met sportieve groet,

Steven van Groeningen, TSPD consultants in tennis

TSPD: al 30 jaar dé specialist in windscreens, windschermdoeken en tennisdoeken
www.windscreens.nl ǀ info@windscreens.nl (mailto:info@windscreens.nl) ǀ 06-53246728