Nummer één in Nederland

tenminste dat hopen we...

Tennisdoeken van Tenniswinddoeken.nl

Tenniswinddoeken heeft al ruim 30 jaar ervaring met het produceren én installeren van bedrukte en onbedrukte tennisdoeken. U kent ze wel; de bekende groene doeken die langs tennisbanen en tennisparken hangen.

Naast het feit dat deze doeken als windschermen dienen, bieden de tennisdoeken ook een goede mogelijkheid om sponsors goed zichtbaar te laten adverteren. U kunt sponsors de mogelijkheid geven om hun logo’s en teksten op de tennisdoeken te drukken. Tennisverenigingen kunnen op deze manier een groot bereik aan haar sponsors bieden.

Waarom doeken van Tenniswinddoeken?

  • Volledige focus op tennisdoeken, geen verdere nevenactiviteiten.
  • Jarenlange ervaring op het gebied van sponsoring voor winddoeken en reclameborden (zie onze tips en trucs).
  • De doeken van Tenniswinddoeken zijn van de hoogste kwaliteit, duurzaam PVC.
  • Doeken van Tenniswinddoeken kunnen tegen regen, zijn UV bestendig en zorgen voor goede windreductie.
  • Diverse kleuren, maten en maaswijdtes

Tenniswinddoeken vervaardigd winddoeken van duurzaam materiaal met de beste Europese kwaliteit. Doeken van Tenniswinddoeken worden standaard in het formaat 12 x 2 meter geleverd. Doeken van Tenniswinddoeken zijn gemakkelijk te installeren doordat ze voorzien zijn van RVS ogen en musketonhaken. Naast het standaard formaat van 12 x 2 meter zijn veel voorkomende maten: 6 x 2 meter, 12 x 2 meter, 18 x 2 meter en 36 x 2 meter.

Tenniswinddoeken levert voornamelijk doeken in de kleur licht groen met zwarte opdruk. Dit is een kleurcombinatie die helder is en een goed kleurcontrast biedt. Dit zorgt er voor dat de opdruk van sponsors altijd goed zichtbaar is en dus een optimaal bereik heeft naar de doelgroep.

Tennisdoeken bestellen?

Wanneer u op zoek bent naar tennisdoeken voor de sponsors van uw tennisvereniging moet u bij Tenniswinddoeken zijn. U kunt voor alle soorten en maten doeken contact opnemen met Tenniswinddoeken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van doeken in verschillende maten en kleuren, zowel bedrukt als onbedrukt.

Meer weten?

Neem eens contact op met Tenniswinddoeken.
Wij helpen u graag verder en voorzien u van professioneel advies.